Fantasie in beeld

Beetje Photoshoppen…..

Tot hier mijn sobere poging tot een inventieve foto voor de uitdaging van Anne rond creativiteit. Photoshop is een leuke (winter)hobby, die veel tijd vraagt, waar ik te vaak vruchteloos op zoek naar ben.

Met dank aan https://www.zonderdank.be/saturnein/

40 gedachten over “Fantasie in beeld

 1. Je hebt mooi zitten spelen met deze inspirerende wolkenformatie. Meer hoeft het om invulling te geven aan die fantasievolle opdracht.
  Wij waren een weekendje weg. Het weer toonde drie gezichten, vrijdag was het nat,zaterdag was het frisjes en zondag was het vriendelijk voorjaarsweer. Met deze volgorde was het goed te doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Knap gedaan. Ik kan dat soort dingen niet met photoshop maken. Ik heb het programma wel, maar misschien heb ik ooit als ik erg oud ben nog eens tijd om me erin te verdiepen.Nu komt het er niet van.

  Geliked door 1 persoon

   1. Misschien snappen we er dan helemaal niets meer van.Ik hoor mijn zoon al zuchten omdat hij weer moet komen helpen☺

    Geliked door 1 persoon

 3. Grappig. Ik zie ook altijd van alles in de wolken. Foto’s bewerken en fotoboeken maken etc. is veel werk en vraagt veel creativiteit en tijd.

  Geliked door 1 persoon

  1. Er kruipt inderdaad veel tijd in, daarom is het voor mij eerder een winterhobby. Maar soms ontstaan mooie creaties. Ik start ook graag met een leeg blad.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.