Brief en bus

De postbode krijgt een fijn bankje om een ogenblik uit te rusten van de drukke ronde, de blik even te laten wegdromen naar het vrije Paas-WE en zijn wakend oog genietend over het kleine nog resterende stapeltje brieven te laten zweven, een brede glimlach om de mond.

Naar de fotochallenge bij Satur9.

42 gedachten over “Brief en bus

 1. En zo is het. We mogen elkaar niet vastpakken maar we gaan elkaar niet loslaten. Lieverd hele fijne paasdagen, ga je nog eieren verstoppen? Ik moet ze eerst ergens op de kop tikken(niet echt) , want morgen ga ik naar het park met twee van de zes. ❤

  Geliked door 1 persoon

   1. Leuk, dat park waar ik naar toe ga, is hetzelfde als waar mijn moeder ons mee naar toe nam. En daar is het de paashaas, die verstopt. ❤ Lieve groet.

    Like

 2. Dat is nu echt een heel mooi bankje met de tekst erbij en de oude brievenbus. en de camper met bijpassende woorden er ook op. Ja je moet het maar net tegenkomen en ik vind de foto dan ook heel geslaagd. Wens je hierbij ook gezellige Paasdagen toe.

  Like

 3. Wat een mooie, veelzeggende tekst op het A4’tje op het bankje…Een wereldfoto met maar liefst vier verschillende onderwerpen. Ze knallen ervan af!

  Geliked door 1 persoon

 4. De postbodes van heden zijn niet meer zoals ze vroeger waren. Die oudjes hadden een sociale functie. Nu vliegen ze hier met grote snelheid voorbij op hun E-bike.

  Geliked door 1 persoon

   1. In de straten stonde de oude mensen buiten te wachten op de postbode en gaven hem dan drinkgeld. Ik heb bij mijn ouders aangedrongen het geld op hun rekening te laten storten wat ze ook deden.

    Like

 5. Ik vrees dat de postbodes geen tijd meer hebben om een rustpauze in te lassen. Maar zulks maakt de foto er niet minder op. Mooi vastgelegd!

  Geliked door 1 persoon

 6. Laat ik eens een bank kopen. Laat ik eens een brievenbus kopen. Gebroederlijk naast de camper / mobilhome. En het baasje heeft het goed voor met de medemens. Rust. Droom. Geniet. Een bijzondere combi !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. een heel mooie invulling van het thema , met zowel een brief als brievenbus , maar mijn ook viel ook op de ogen , op volgens mij een camper van blik 🙂

  Geliked door 1 persoon

   1. ik zei het ook maar omdat het vaak zo genoemd wordt , al dat blik op de weg 🙂
    ja mooie foto’s over al die veranderingen hé , en het gaat nu nog sneller allemaal
    fijn paasweekend groet

    Geliked door 1 persoon

 8. Jij hebt het thema ditmaal wel op een heel bijzondere manier in beeld weten te vangen. Om te beginnen is het prachtige oude brievenbus, bijna een museumstuk. Dan daarbij het woordenspel ‘Rust droom geniet … een oogenblik. En dan ook nog eens dat mooie affiche. Heb je dat er zelf opgehangen, of hing het er al?
  Hoe dan ook, veel mooier kan het niet worden. 🙂

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.