‘k Voel me zo gelukkig in de eerste sneeuw

De witte donkere hof

Sneeuwvlokjes worden sneeuwstrepen op de foto.
En ze blijven liggen.
Jochei!

Van de zachte stem van Jan De Wilde word je toch gewoon blij….

https://www.youtube.com/watch?v=l4uunCux8so

Ook al voelen we ons soms ‘alleen in de eerste sneeuw’….

46 gedachten over “‘k Voel me zo gelukkig in de eerste sneeuw

 1. baard inmiddels geschiedenis hoor 😁
  nee ook ik zal Indië niet bezoeken , voor de natuur misschien
  maar hun gedoe met in kasten leven en koeien en rivieren heilig verklaren
  maat de koeien niet goed voeden en de rivieren gebruiken als riool , nee dank je wel “)

  Like

 2. Hier is zéker een hele halve centimeter gevallen. Als het geen 4 mm was tenminste (-: Maar voor even was het mooi. Wat zag de tuin er mooi uit en de lege, witte polder. Deze dag hebben we in de knip!
  Blijmoedige groet.

  Geliked door 1 persoon

 3. Het mocht hier géén naam hebben. Een héél dun laagje op de bomen,planten en de aarde maar op de stenen bleef zelfs helemaal niéts liggen, te warm. Nét zo warm als de stem van die zanger want daar smelten vast ook vele vrouwen voor;-) Leuk en toepasselijk liedje!

  Geliked door 1 persoon

 4. Sneeuw is zeker heel mooi gezicht. Dan voel jij gelukkig.
  Muziek is zeker prachtig om naar te luisteren. Mooie foto.
  Lekker binnen zitten.

  Geliked door 1 persoon

 5. We zijn met weinig tevreden dezer dagen hè. Gelukkig maar! En dat lied blijft een topper. Zoon drie maakte er een dooplied van voor zijn petekindje.

  Geliked door 1 persoon

 6. IK vind het allemaal heel mooi hoor, maar ik ben geen fan om erdoor te rijden in onze smalle straat met grachten langs beide kanten. Ik ben een angsthaas op dat vlak! Geniet met volle teugen!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik ben ook geen held, daarom was ik zo blij dat het een WEdag was. Ideaal voor de kinderen en weinig mensen moesten de baan op. Genieten vanop de luie zetel kon ook👍

   Geliked door 1 persoon

 7. Jan vertelt al hoe het hier is, ik hoor het al tikken nu van het smelten. Er ligt minder in de tuin alweer dan gisteravond, maar mijn camera is niet geschikt voor het donker, dus ik heb zeker wel even genoten buiten, maar zonder camera verder.

  X

  Geliked door 1 persoon

 8. Heerlijk. Hier ligt het nog steeds, maar ook veel plassen ertussen. Het is nu de oochtend na de sneeuw. Ook een mooie titel eigenlijk. Twee kleinkinderen zagen voor het eerst sneeuw en dat is alles waard. ❤

  Geliked door 1 persoon

   1. ja maar die winter was dan ook enorm mooi 🙂
    nee ik zal ook nooit naar Honduras , mooie natuur en oudheid , maar ook erg politiek onstabiel
    rustige zondag groet

    Geliked door 1 persoon

  1. Kijken naar het half volle glas en het sneeuwtapijtje! Dit pakken ze ons niet meer af. En ik was blij dat het een zaterdag was en er dus toch wat minder mensen de baan op moesten.

   Like

 9. Het was hier zojuist alsof ik weer vroeger thuis was. Sinds het begon te sneeuwen, ben ik alleen snel een paar keer naar binnen gekomen om mijn handen warmen de resultaten van mijn foto’s te bekijken. Zojuist riep Aafje dat het tijd werd om binnen te komen, anders wordt het eten koud … ’t Is net als vroeger bij mem thuis. 😉
  Kortom; ook al viel er maar bar weinig sneeuw, ik heb er al volop van genoten. Je weet tenslotte maar nooit of het de laatste sneeuw is geweest …

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.