Veiligheid troef!

‘k Neem vandaag de trein
Om bij jou te zijn
Ik voel me blij (Ann Christy)
Vriendin heeft een onbestemd Coronacontact gehad en belt af, de trein wordt afgeblazen, ontgoocheling overvalt me, maar veiligheid boven alles in deze meer dan bizarre tijden.
Het dankbaar bedoelde ruikertje krijgt hier nu een plaatsje. Een fijne geur verspreidt zich over de ruimte. Ondanks alles, héérlijk!

wp-15949781743197215521155819430887.jpg

 

Ik ben nog in twijfel… Kopen of niet? Ook hier veiligheid boven alles!

wp-15949790110174437211411269454425.jpg

 

In de badkamer gaan we tegenwoordig veilig op reis!

wp-15949792431858859926937549135835.jpg

 

 

 

 

 

 

40 reacties op ‘Veiligheid troef!

 1. Wat een prachtig ruikertje – toch nog een mooi cadeau voor jezelf na de ontgoocheling. En de douchegordijnen vind ik super origineel! 😍 Het mondkapje mooi, maar in mijn ogen (en gedachten) schijnveiligheid… dus: besteed dat geld maar aan nóg zo’n mooi ruikertje!

  Geliked door 1 persoon

 2. Een wijs besluit en een mooie ruiker rijker, Wat een prachtige kleuren bij elkaar. Heerlijke gordijnen, een studie vanuit bad…waar ligt…. Hier alleen de douche. Geen kans om langdurig te peinzen. Morgen een afstandslunch in het park met Franse schoonfamilie van dochter en zelfs dat vind ik eng..

  Geliked door 1 persoon

 3. Beeldig boeketje en wat staat het in een leuke vaas!
  Je kunt altijd met je vriendin reizen in je hoofd (-: Prik gewoon een plaats op je douchegordijn…
  Ik hoop dat ze gezond blijft.

  Geliked door 1 persoon

 4. De wegen van de gezondheid zijn wel de veiligste om te nemen. Zelf kan ik ook niet naar een vriendin in België of zij naar mij want het is daar weer erg opgelaaid en heel lang met mondkapje is ook geen pretje voor haar en mij in de trein. en je weet ook nooit wat je op kan lopen met het reizen ook al ben je zelf zo goed bezig met de regels. Daarbij geloven we beiden niet echt dat een mondkapje het tegen zal houden. En je douchegordijn vind ik ook supermooi.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wij hebben deze week ook een uitnodiging afgezegd voor vandaag. Een etentje met een groep van tien… en ondertussen zijn er plots 50 besmette mensen in Goes. Neen, voorlopig blijven we weer in ons kot. Het wordt toch echt weer een beetje linke boel. We hebben wel het gevoel dat de gastvrouw het ons kwalijk neemt en dat we overdrijven. Dan zij het maar zo… Sommige mensen snappen het echt niet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s