40 gedachten over “Hip

 1. Geweldig!!!! Eignlijk wel tamelijk intiem om je “ondergoed” hier met ons te delen 😉
  Maar met de manier waarop is niets mis! Ik doe het nog even zonder zo’n BH maar je weet maar nooit of het verplicht wordt, ik zie de bui al “hangen”.

  Like

  1. Och ik ben open-minded 😉. En zo’n prachtexemplaartje is toch het openbaar stellen waard? Zo ken je me weer wat beter!

   Like

 2. ik ben blij dat je het leuk vind , zo wat rondreizen langs mooie en interessante plaatsen 🙂
  ik zoek graag de info er bij d plaatsen in de pps
  fijne avond groet

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk gedaan! Dat claustrofobische heb ik ook. En met zo’n stoffen masker beslaat ook je bril. Ik hoop dat de chirurgische van bij de apotheek wat aangenamer zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Die zijn echt leuk omabaard. Je kan er maar beter iets leuk van maken. Wedden dat er nog veel hippe modellen en stofjes zullen ontworpen worden?

  Like

    1. Ja dat is ook de bedoeling, maar voorlopig mag het nog helemaal niet.
     In de winkel dragen ook veel mensen ze, ik voorlopig (?) nog niet, het geeft me een claustrofobisch gevoel, het zal wennen worden, vrees ik….

     Geliked door 1 persoon

     1. Ja, het lijkt mij ook maar niks.
      Hier worden maskers nog steeds voorbehouden aan zorgmedewerkers, omdat er hier nog altijd onvoldoende maskers zijn. Toch zullen we er hier over een tijdje op verschillende plaatsen ook aan moeten geloven, denk ik.

      Like

 5. wat een geweldig gedicht onder dat nieuwe kledingstuk
  ja we blijven lachen hoor , ik moet eigenlijk om wat kleding o.a ondergoed , als ik er aan denk neem ik ook wat bhtjes mee , maar ik heb geen idee van de maat 🤣

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.