29 gedachten over “De tuttenboom

 1. Dat kennen we niet in Nederland volgens mij. Het heet hier ook geen tut volgens mij,( ik ben er een beetje uit) Mijn kinderen hebben ze ook nooit gebruikt en de klein- en achterkleinkinderen maar heel kort zodat het afscheid nemen ongemerkt ging. Er waren natuurlijk wél knuffelbeestjes die echt niet gemist konden worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat apart die boom! Jammer dat die niet bestond in mijn tijd. Toen gooide men mijn tutje in de kachel. Ja, ik was een verstokte tutter en het afscheid was zo heftig dat ik het mij nog kan herinneren. Mijn eerste groot verdriet om groot gemis… ik kan het zo weer oproepen, maar ik ga het nu maar niet doen na meer dan vijftig jaar.

  Geliked door 1 persoon

 3. Heel mooi initiatief. Ik kende het niet. Kleinzoon heeft geen tutje en duimt ook niet. Hij heeft wel een stuk of acht dezelfde knuffeldoekjes als troost.

  Geliked door 1 persoon

 4. O, die boom kende ik nog niet. Het bijhorend verdriet als ze afscheid moeten nemen van een tutje des te meer. Zoon één had er drie en hij gaf ze op z’n vierde met de Sint mee. Zo’n drama!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.