Terug richting Nederland.

De regen houdt zich gedeisd, de zon stuurt ons warme stralen, en de hitte verstopt zich achter de wolken. Héérlijk dus om erop uit te trekken naar dit geweldig park, middenin de bossen, én vooral in super gezelschap.

Een snoezig huisje, ‘kabouterhuisje’ volgens de kleindochter, is onze herberg.

De slaapkamer met de grootte van een stapelbed, betekent dé max voor de jongens. Niets toffer dan nog voor het ochtendgloren het hele huisje vrolijk wakker te babbelen, want muren lijken karton.

Maar vooral geweldig is de rustige ligging, vlak naast een attractiepark, kleinschalig, maar gezellig, ruim en leuk voor jong en oud. En ja, het is hier ‘de leeftijd’ die schrijft….

Onze auto heeft vijf zitplaatsen, enkel de drie oudste kleinkindjes kunnen mee om voor oma en opa te zorgen. Moeten we een 7-persoons-wagen overwegen tegen volgend jaar??

Kleindochter is  ‘bezorgd’ om oma, terwijl ze die steeds maar opnieuw meesleept richting roetsjbaan, waar haren en zorgen wapperen in de wind. Een tempo om u te zeggen, maar ze houdt dapper vol, de oma, en ja , ook de kleindochter.

De mannen houden het rustiger, klimmen, springen, en kijken vooral naar wilde soortgenoten, die waarempel hun leven wagen.

 

Roeien in eendenkroos is  oma op het lijf geschreven, kleinzoon kijkt met angstige ogen toe hoe oma met de roeispanen spartelt.

dscn2888

Tot volgend jaar, Duinrell! Houd de kraan maar voor ons open!

dscn2911

 

Een reactie op “Terug richting Nederland.

Reacties zijn gesloten.