Gents bootje varen

Een prachtige dag: zon, water, fijn gezelschap én boot!

Lang geleden hebben we deze boot gereserveerd. Snelheid 13 km/uur. Muisstil fluisterend.

Wij : J en D, K en P, Hugo en ik. Het weer kon niet beter zijn best doen.

Het werd puur genieten, vrolijk gezelschap, een stralende zon, een verfrissend windje dat vooral veel deugd deed, een flesje bubbels, wat knabbels…. 2 volle uren vaarden we met een elektrische fluisterboot doorheen het prachtige Leie-landschap.

Een paar delicate maneuvers, schrikken als een andere boot onverwacht te dicht langs ons heen vaart, waarbij je zelf even de controle verliest-aiai-, een reuze tanker bij het kruisen van de Schelde die plots opdoemt, het hoort er allemaal bij en maakt het geheel extra spannend.

Wisselende fiere kapiteins….  doorheen bochten wriemelen….. onder treurende wilgen golven….dan languit op de bank liggen met een grote tros druiven, niet voor niets waren er twee Latinisten bij om ons even luilekker te laten proeven als de  Romeinen indertijd.

DSCN2390

 

DSCN2374

DSCN2367

Even twijfels? Doen of niet? Financiële middelen genoeg?? Veel renovatie, maar prachtig zicht, dag en nacht! Dan toch maar niet…..

DSCN2385

Na de fantastische boottocht en  bubbels, zat de sfeer er echt wel in. Als uitgelaten jongeren, gingen we vervolgens aperitieven (!) en eten op een oergezellig terras met sfeervolle verlichting in een restaurantje in de buurt, waar we de nacht met volle maan zagen opdoemen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s